|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Admin_DDN
|
Tytuł: BEZCZYNNOŚĆ - MODLITWA ZA CZŁOWIEKA Z AFRYKI Napisane: 7 sty 2015, o 19:39 |
|
 |
1000p |
 |
|
BEZCZYNNOŚĆ - MODLITWA ZA CZŁOWIEKA Z AFRYKI
Byłem głodny, a wy założyliście klub, w którym dyskutowano o głodzie, dziękuję wam za to. Byłem w więzieniu, a wy na zebraniach mówiliście o wolności, dziękuję wam za to. Byłem chory, a wy klęczeliście i dziękowaliście za wasze zdrowie, dziękuję wam za to. Nie miałem domu, a wy głosiliście mi kazania o miłości bliźniego, dziękuję wam za to. Byłem sam, bo poszliście obchodzić wasze święta, dziękuję wam za to. Jesteście bardzo pobożni, jesteście blisko waszego Boga, a ja nadal jestem głodny, w więzieniu, chory i samotny.
Autor nieznany – zebrał ks. Antoni Wac
_________________ + Z Bogiem i Maryją.
|
|
|
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
| Kto przegląda ten dział ? |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości |
|